Resultaten voor diesel

diesel
Diesel kledingmerk - Wikipedia.
Het bedrijf heeft meer dan 200 winkels in eigen bezit, de zogeheten mono" brand stores" en levert als groothandel aan boetieks en warenhuizen. Diesel verleende zijn samenwerking tijdens de ontwikkeling van De Sims 3: Diesel Accessoires. Dit uitbreidingspakket van De Sims 3 bevat virtuele kleren en meubels van Diesel.
Diesel band - Wikipedia.
In de loop der jaren werd de groep een paar keer ontbonden en versterkten vele topmuzikanten de gelederen van Diesel, onder wie bassist André Versluijs Carlsberg, Vitesse gitarist Bas Krumperman, Bruno Basta, The President, gitarist Hugo de Bruin, zanger/gitarist Henk Hager The Buffoons en drummer Kim Weemhoff Mathilde Santing, Candy Dulfer In 2007 zag een nieuwe bezetting van Diesel het licht, waarin de originele leden Pim Koopman, Rob Vunderink en Mark Boon werden vergezeld door bassist Werner Cornand.
Diesel - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Diesel of met Diesel indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Diesel inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Diesel en verwijzingen daarnaartoe.

Contacteer ons